piatok 16. októbra 2015

Narodeninová mini chvastačka | Natalie

Ahojte :)
Znova som tu s chvastačkou, aj keď nie mesačnou. Ako si tak všímam, už ju robím pravidelne, čo som ani nečakala. Myslela som, že ju budem písať tak raz za pol roka keď sa zadarí. Nakoniec z toho vznikla celkom pravidelná séria - čo som rada. 
Tentokrát, to bude taká menšia verzia, ktorá bude obsahovať, len darčeky čo som dostala dnes na narodeniny. Ja osobne mám veľmi rada takéto special články :) Dúfam, že aj vy a že sa Vám budú páčiť moje nové prírastky :)
Všetkooo najlepšieee mneee!

Konečne som si zohnala (v podstate dostala) Hry o Život. Ešte síce len prvú časť, ale mne sa tieto obálky páčia viac, než keď sú všetky do kopy.
Už budem môcť Mildovi vrátiť jeho THG a začať si čítať svoje pekne od začiatku.
 Som si viac než istá, že táto kniha nestála viac než 5€ v Trnave v Priory, ale aj tak som vďačná, že keď ju tam kamarát zbadal, neodolal a myslel na svoju kamarátku.





Mildovi ďakujem za doplnenie mojej John Green série :) Pôvodne mi chcel kúpiť niečo úplne iné, potom Selekciu a nakoniec to vypálilo tak, že zoral prvú kvalitnú anglickú knihu. Sama by som si lepšie nevybrala. Postuppne prečítam An Abundace of Katherines a potom sa vrhnem na Will Grayson, Will  Grayson. Chýba mi už len Let it snow, ale na to si asi počkám v slovenčine. Teda ak na ňu nenatrafím niekde v obchode, potom proste neodolám.
Tento môj darček (spoločne aj meninový) si hrozne cením - vlastne si cením všetky, veď kto mi kúpi knihu tak si kúpil aj moje srdce :D


 Aby mi moc nechýbala Upírska Akadémia, vbehla som do Panta Rhei a kúpila si (sama sebe) ako darček Pokrvné putá :) Ešte aj brat mi sľúbil, že mi kúpi nejakú tú knižku na narodeniny, ale nejako na to zabudol. Potom keď ma zbadal, že som vyšla z knihou z obchodu, tak si na to spomenul a vrátil mi za ňu peniaze, akože mi ju kúpil on.


A ako posledné som dnes obdržala úplne naj darček všetkých čias. The Bane Chronicles som chcela hrozne dlho, ale nikde som to nenašla. Všetci vieme, že som mega fanúšik všetkého od Cassandry Clare, takže Vikinka nemohla spraviť lepšie než mi kúpiť túto lásku. Trafila sa do čierneho a ja si konečne prečítam niečo o Magnusovom živote.





V skratke by toto boli moje prírastky za tento mesiac... viac ich asi nebude :) možno tak jedna :D Tú potom nenápadne priložím k budúco-mesačnej chvasačke.
Ako sa Vám páči mojich pár prírastkov?

8 komentárov: