utorok 19. mája 2015

'Mortal Instruments' (Nástroje smrteľníkov) TV Seriál? {aktualizované}

Tieňolovci pripravte sa!

Už dlho kolovali klebety, že sa niečo chystá. Áno, všetko je pravda.

Constantin film nám predviedlo filmové spracovanie a aj naďalej sa nechce projektu vzdať, tak sa rozhodli v spolupráci s ABC Family, že TMI bude seriál uvádzaný ako SHADOWHUNTERS. Na starosti scenár bude mať scenárista a režisér Ed Decter (ktorému môžeme byť vďační za Unforgettable, The Client List a In plain Slight). Ktorého vybrali vďaka jeho vášni pre fantasy filmy. A režirované to bude McG.

"Naozaj dáva zmisel spraviť z Mortal Instruments seriál. Bolo to tak veľa, čo sme museli vo filme vynechať a seriál nám umožní obrovský svet knihy podať so všetkými detailami," povedal Martin Moszkowicz z Constantin.

TV show založená na najpredávanejšej YA sérii Cassandry Clare, ktorá nás prevedie kronikou tieňolovcov vedenou Clary Frayovou a Jaceom Waylandom.
Predpokladaná dĺžka jednej epizódy je jedna hodina a 1. časť Mesto Kostí by mala vyplniť 1. sériu. ďalšie série by mali pokračovať znázornením pokračovania série - závisí od úspešnosti.

Jace = Dominic Sherwood
Keďže pokračovanie 1. Filmu- Mesto Popola bolo odsunuté na neurčito (neskôr ho úplne zamietli), rozhodnutie natočiť seriál potešilo milióny fanúšikov. Aj keď všetci na twitteri vyjadrovali názory ohľadom obsadenia, že by chceli také ako bolo vo filme, producenti sa rozhodli obsadenie vymeniť.
Jace: Dominic Sherwood, ktorého ste mohli vidieť v Upírskej Akadémii ako Christiana alebo aj v novom klipe Taylor Swift k pesničke Style.








Katherine McNamara si uchmatla rolu Clary. Táto herečka, speváčka a aoutorka (väčšinov pesničiek) chvíľku zahviezdila v krátkom HappyLand od MTV. Neskôr získala rolu v New Year´s eve a v Tom Sawyer and Huckleberry Finn. Bola aj v pár častiach Glee.



Alan Van Sprang- Valentine Morgenster

Harry Shum Jr.- Magnus Bane



Ako Valentina (čo mne nepasuje) uvidíme Alana Van Spranga, ktorý hral vo filmoch ako Vojna Bohov, SawIII a Surival of the dead.
Harry Shum Jr. stvárny bosoráka Magnusa. Je slávny hlavne kvôli svojej postave Mikea Changa vo Foxáckom Glee, ale taktiež hral v Step up 2 a 3D.



Maxim Roy- Jocelyn Fray


Isaiah Mustafa akak LUKE
Maxim Roy (Regenesis,Historie de famille) bude naša nová Jocelyn.  Je to skoro neznáma kanadská herečka. Myslím si, že je podobná ako pôvodná joceyn Lena Headey. Len si myslím, že by sa mala na Clary ako jej mama podobať... čož sa tu až tak nepodobajú. 
Bola by som celkom spokojná pokým nevybrali  Isaiaha ako Luke... kde bolo napísané, že Luke je čierny? 




Emeraude Toubia - Issabelle
Alberto Rosende ako Simon Lewis


Matthew Daddario ako Alec

Zdroj: Zväčša Twitter inak http://www.shadowhunters.com a nejaké články čo som zachytila v étery.