štvrtok 2. júna 2016

Týždeň s knihou | Magnus Bane: Zápisky veľkobosoráka

Dnes som tu s niečím, čo tu u nás ešte nebolo. Rozhodli sme sa spolu s Maggie z Never trust a duck spraviť nás prvý spoločný projekt. Pre mňa úplne prvý projekt na blogu.
Síce kniha Magnus Bane: Zápisky veľkobosoráka vyšla v Slovarte už pred akou takou chvíľou a nám trvalo tento projekt pripraviť dlhšie ako by sa patrilo, sme tu a počas nasledujúceho týždňa sa vám pokúsime knihu priblížiť. 

Články sme si naplánovali nejak takto: 
02.06.  - dnešný úvod
03.06. - Hlášky (Maggie)
04.06. - Hlášky part. 2 (Ja)
05.06. - Hlášky part. 3 (Maggie)
06.06. - Dôvody, prečo čítať Magnusa Banea (Ja)
07.07. - Dôvody, prečo čítať Magnusa Banea (Maggie)
08.06. - Recenzia (Maggie, alebo Barča)
09.01. - SÚŤAŽ


Ak by ste náhodou vôbec nevedeli o akej knihe je reč ( :D ) tu máte anotáciu:
Neopakovateľná príležitosť pre fanúšikov sérií Nástroje smrteľníkov a Pekelné stroje nazrieť do tajomného života Magnusa Banea. V tejto jedinečnej knihe vám prinášame jedenásť príbehov, ktoré poodhaľujú rúško tajomstva, čo zahmlieva štyristoročný život obľúbeného veľkobosoráka Brooklynu. Magnus Bane to nemá v živote ľahké, pretože pre bosoráka sú na prvom mieste vždy problémy iných. Jeho život je dlhý, rad jeho mileniek a milencov ešte dlhší. No Magnus má dar, ako byť v pravý čas na správnom - alebo aj nesprávnom - mieste. Francúzska revolúcia, prohibícia v Amerike alebo prvá veľká bitka medzi Valentinom a Tieňolovcami je len zlomok z toho, čo Magnus prežil na vlastnej koži. Za štyristo rokov sa toho nazbieralo toľko, že mu to nikto nikdy neuverí. A týchto jedenásť poviedok... Magnus pravdepodobne preklína toho, kto ich vypustil do sveta.

1 komentár:

  1. Tak to vyzerá super... Už dlho si to chcem prečítať ale prečítala som len prvé tri knihy a na túto sa tiež chystám .. :)
    MooN

    OdpovedaťOdstrániť