pondelok 6. júna 2016

Týždeň s knihou | 10 dôvodov prečo čítať Magnusa Banea Part 1

Aby sme sa posunuli ďalej v našom projekte a ešte o čosi  viac vám priblížili túto knihu sme si dnes pripravili 10 dôvodov, prečo čítať The Bane Chronicles. 

Predchádzajúce články vrámci tohto projektu:
Úvod 

Part 2 (čiže zvyšných 5 dôvodov nájdete už zajtra u Maggie na blogu) :)

1.  Krátke príbehy
Tieto krátke príbehy, z ktorých sa kniha skladá vás neunudia a ani sa nezunujú. Sú skvelým vyplnením času, keď si chcete prečítať niečo vtipné, napínavé a zároveň štýlové. 

2. Mágia
Jedna z najlepších vecí na Magnusovi je, že si vďaka mágii (a vďaka nepopierateľnému šarmu) môže dovoliť všetko. Veď koho by nezaujímalo ako dokáže usporiadať takú párty...

3. Rozdielne miesta, rozdielne časy
Nie len že spoznáte Magnusa o čosi lepšie ale  spoznáte aj nové miesta, na ktorých sa na chvíľu usídlil. Musím povedať, že to určite má v sebe aj niečo vzdelávacie. Rôzne roky, storočia, rôzne veľké udalosti v histórii. 


4. Móda
Magnus, bol skoro v každom príbehu považovaný za módneho guru, ktorý určoval trendy. V každej časti sa našli jeho najnovšie módne kreácie, ktoré stáli za to. 


5. Malec
Môj najobľúbenejší shippov v celom tieňoloveckom svete. A myslím, že na tom to sa zhodnem s veľkým množstvom ľudí. A keďže mne to stále pripadá akoby v ostatných sériách Magnusa a Aleca nebolo dostatočne, tak som veľmi spokojná a nadšená z toho množstva ich zážitkov, čo sa nachádza v Bane Chronicles. 

Dúfam, že so vás namotivovala a pokračovanie nájdete už zajtra na Never trust a duck.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára