nedeľa 10. júla 2016

5 dôvodov prečo čítať Kroniky Narnie +minirecenzia

Povedal som si že by som mohol z recenzie na túto sériu spraviť niečo lepšie. Niečím ju ozvláštniť. A tak som sa rozhodol že bude celkom fajn keď spravím dôvody prečo túto sériu vôbec čítať. A tu je 5 dôvodov. :)




1. Veľmi ľahko napísané
Nemusíte sa báť toho že táto séria ma veľa dielov. Tie knihy sú tak dobre napísané že vám stránky budú len tak miznúť pred očami. 

2. Obrázky
V týchto knihách sa môžete tešiť aj na to že sú v nej obrázky. Mne osobne sa veľmi páčia a pekne tú knihu dotvárajú. 

3. Sympatické postavy
V týchto knihách mi asi žiadna postava nebola nesympatická. (nerátam záporné postavy) Zo začiatku ma síce trocha štval Edmund ale to sa všetko vyriešilo a mal som ho rád rovnako ako ostatných. 

4. Tenké knihy
Knihy sú nielen dobre napísané ale sú aj veľmi tenučké. Majú veľmi málo strán ale to tým knihám neuberá na kvalite. Určite je lepšie ak je kniha tenká než aby mala dlhé zbytočné opisy ktoré nikoho nebavia. No nie? :D 

5. Krásny príbeh
Ak si myslíte že to bude moc detské a totálny nezmysel tak sa mýlite! Knihy sú veľmi dobré a dej je prepracovaný. Stretávam sa s ľuďmi ktorý vravia že táto séria nedáva zmysel. Ako to môže niekto povedať? :D 


Za poskytnutie celého boxu tejto série ďakujem vydavateľstvu SLOVART a box si môžete kúpiť TU!





Recenzia

Kedže všetko bolo už takmer povedané v dôvodoch tak by nemalo zmysel nejak sa o tom viac rozpisovať. Ja som dávnejšie čítal len jeden diel a vždy som si chcel celú túto sériu prečítať. Keď sa mi konečne dostala do rúk bol som strašne rád a hneď som sa pustil do prvého dielu. Kniha ma hned vtiahla a už to išlo ako vietor a celá séria prečítaná. Koniec knihy ma veľmi prekvapil, zamrzel ale nemôžem povedať že by bol zlý. Nezostáva mi nič iné ako dať hodnotenie. 

Moje hodnotenie: 5/5

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára