piatok 3. apríla 2015

Kiersten Whiteová - Nikto nie je bez viny

O knihe: Evie konečne vedie normálny život, po ktorom vždy túžila. Prekvapí ju však zistenie, že byť obyčajná môže byť dosť nudné. Práve v okamihu, keď zatúži po starých dňoch v Medzinárodnej agentúre na kontrolovanie nadprirodzených bytostí, dostane šancu opäť pre ňu pracovať. V zúfalej túžbe odpočinúť si od neustálej normálnosti s tým súhlasí. Keď však jednu katastrofálnu misiu strieda ďalšia, začína rozmýšľať, či to bolo správne rozhodnutie.
A keď sa objaví jej bývalý priateľ z Ríše víl Reth a prezradí jej informácie o jej minulosti, Evie zistí, že sa schyľuje k boju medzi dvormi víl, ktorý by mohol vyústiť do chaosu celého nadprirodzeného sveta. A spornou víťaznou trofejou je ona sama...

Môj názor: No. Ako začať po. Prvej knihe som si bol určite istý že si budem musieť kúpiť aj pokračovanie a nebanujem. Kniha bola síce zo začiatku trochu nudnejšia no potom sa to rozbehlo a proste... WAU!
Síce ma dosť štvalo ako Evie stále klame Lendovi a že sa dosť kvôli tomu aj hádali. Ale nevadí. Spočiatku som aj Evie chápal no potom čo sa stalo by som sa do MAKNAB-u už nikdy nevrátil a ani by som pre nich určite nepracoval.
Autorka dosť živo opisovala prostredie v ríši víl a úplne som si tom tam predstavoval. Reth! Ako inak on nemohol chýbať. Nemám ho rád. Aj keď sa snaží ochraňovať Evie no stále má blbé poznámky na Lenda. A potom nová postava ktorá sa tam objavila bol Jack. Zo začiatku sa my zdal v pohode. No na koniec sa z neho stal hnusný hajzlík ktorý ma dosť štval. Ach do píp! Pri niektorých stranách my bolo do plaču no zas pri niektorých som sa nemohol prestať smiať. Čo dodať! Kiersten je proste úžasná spisovateľka. Ja sa teším na tretí a bohužiaľ aj posledný diel tejto úchvatnej série. Ja dúfam že sa vám moja nová recenzia páčila. S pozdravom Mildo.

Moje hodnotenie: 5/5

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára