nedeľa 3. decembra 2017

Knižný advent 2017 - Čo robiť, ak je vonku príliš veľká zima





Aj tento rok sme sa rozhodli že sa zapojíme do knižného adventu. Pretože milujeme Vianoce a samozrejme aj knihy. Čo robiť, ak je vonku zima je veľmi príjemná téma a je toho veľa čo sa dá v takomto prípade robiť. 










Tak ako prvé spomeniem určite čítanie. Nieje nič lepšie ako sa v zime zabaliť do deky, zobrať si knihu, zapáliť sviečku ktorá vám rozvonia celú izbu a dať si horúci čaj alebo kávu.  No je snáď niečo lepšie? Najlepšie je keď si ešte aj zoberiete knihu ktorá sa buď odohráva v zime alebo je aj vianočná.Veľmi odporúčam!

Ako druhé je tu určite aj sledovanie filmov a seriálov. Najlepšie je ani nevyliezť ráno z postele a celý deň pozerať a pozerať. Veľmi si pritom oddýchnete a ešte budete mať aj super zážitok z sledovania filmu/seriálu. U mňa to je väčšinou tak že si nájdem nejaký seriál ktorý som ešte nevidel a má veľa sérií a asi viete ako to dopadne. :D

Upratanie knižnice alebo rovno celé preorganizovanie. To je vec čo ja robím skoro stále ale keď je vonku zima tak to robím častejšie. Vždy sa mi niečo nepáči a tak to zmením ale potom sa neudržím a preto mám skoro stále inak uložené knihy.

Ako poslednú vec, ktorú robím je počúvanie hudby. Ľahnem si na postel, dám do uší slúchadlá a takto preležím aj dve hodiny. Niekedy aj zaspím. :D

15 komentárov:

  1. Po 5 rokoch manželstva s manželom s dvoma deťmi začal môj manžel čudne konať a chodiť s ostatnými dámami a ukázal mi chladnú lásku, pri viacerých príležitostiach mi hrozí, že sa s mnou rozvediem, ak sa ho opovažím opýtať na jeho vzťah s inými dámami. bol úplne zdevastovaný a zmätený, až kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníkovi na internete s názvom Dr.Wealthy, ktorý pomáha ľuďom s problémami vzťahu a manželstva pomocou mocností kúziel lásky, najprv som pochyboval, či taká vec niekedy existuje, ale rozhodol som sa skúsiť to, keď som sa s ním spojil, pomohol mi vrhnúť milostné kúzlo a do 48 hodín sa môj manžel vrátil ku mne a začal sa ospravedlňovať, teraz prestal chodiť s ostatnými dámami as ním so mnou navždy a reálne , Ak chcete tento problém so vzťahom alebo sňatkom vyriešiť dnes, kontaktujte túto skvelú láskavosť pomocou adresy: wealthylovespell@gmail.com alebo priamo WhatsApp: +2348105150446.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ak potrebujete korenie váš vzťah s viac lásky a romantiky ho kontaktovať prostredníctvom e-mailovú adresu: aoba5019@gmail.com a volať alebo WhatsApp na + 27740386124. Jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré som kedy robil bol kontaktovať Dr Adeleke, aby mi pomohol dostať môj milenec späť, bol som život naplnený šťastím potom, čo som kontaktoval Dr Adeleke, pretože on nie len priviesť môj milenec späť ku mne tiež urobil našu lásku k sebe viac unikátne a vynikajúce.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sketchup pro procrack4pc This article is so innovative and well constructed I got lot of information from this post. Keep writing related to the topics on your site.

    OdpovedaťOdstrániť

  4. bulk-image-downloader-crackcan be an equally outstanding and useful tool for quickly downloading graphics from various sources. Such as downloading to 14, you can incorporate.
    new crack

    OdpovedaťOdstrániť

  5. This article is so innovative and well constructed I got lot of information from this post. Keep writing related to the topics on your site. idmcracksetup.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. apowermirror crack ApowerMirror Crack is an awesome instrument for reflecting IOS and Android gadgets to Windows and controlling them as you would on a customary PC. A PC, too as a Mac, can see the presentation of a PDA utilizing this program. Furthermore,

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Create message. Keep posting this kind of information on your blog.
    I am very impressed with your site.
    Hi, you've done a great job. I will definitely dig in and personally recommend it to my friends.
    I am sure they will find this site useful.
    hard disk sentinel crack
    careueyes pro crack
    fl studio crack

    OdpovedaťOdstrániť