utorok 8. marca 2016

Mildova mesačná chvastačka | Január- Február

Tentokrát vás vítam u mesačnej chvastačky za dva mesiace. Za január som nerobil pretože som nato nejako zabudol a napadlo ma to až v polovici februára takže som to spojil. Za tento mesiac sa mi nazbieralo veľmi veľa kníh čo ma samozrejme teší no aj štve pretože nemám prečítané ešte knihy z minulých mesiacov. Nazbieralo sa mi 11 kníh čo je myslím si že dosť. Ale vyhovorím sa tým že veľa kníh bolo kúpených v lacnom kníhkupectve. Boli tam také krabice plné kníh za polovičné ceny. No nechajte to tam. :D :D (Adrián - Universe Of Wonderful Books - Ak toto čítaš tak asi poznáš také to mini kníhkupectvo v jednote že? )


Recenzné výtlačky:

Za tento mesiac mám iba jeden recenzný výtlačok a je to kniha Hra o tróny. Tento recenzný výtlačok ma potešil hlavne z toho dôvodu že sme začali spolupracovať s vydavateľstvom TATRAN. Kniha sa mi veľmi páčila aj keď som sa sem tam strácal. 















Darčeky:

Dostal som dva darčeky ešte v januári na Vianoce kedže som ešte nestihol byť s všetkými z rodiny. Od dedka som dostal knihu Hostiteľ ktorá ma veľmi potešila a ani som nečakal že túto knihu dostanem. Nemal som ju ani vo wishliste. Ale dedko trafil do čierneho a na knihu sa veľmi teším pretože sa mi páčil film. 
Ako druhý darček som dostal na moje želanie knihu Rudá královna. Knihu som chcel hneď ako vyšla no nejako neboli financie a tak sa naši rozhodli že mi ešte jednu knihu dokúpia a bola to práve táto. Strašne som sa tešil keď prišla no keď som ju začal čítať tak moje nadšenie opadlo. V najbližšej dobe môžete na túto knihu čakať recenziu. 







Kúpené knihy:

Kúpil som si neuveriteľných 8 kníh. Uff. Ale ako som už spomínal tak veľa ich bolo v zľave takže sa to oplatilo. Začnem tými ktoré som si kúpil v januári. Som zlomená som si kúpil presne rok po tom čo som si kúpil aj knihu Som roztrieštená. Knihu som si chcel už veľmi dlho prečítať pretože sa mi prvý diel veľmi páčil a tak som si ju kúpil. :3 Potom som v tescu narazil na knihu Fanúšička od Roweloovej. Kniha bola len za 8 eur takže som ani nezaváhal a kúpil si ju. Tiež sa na ňu veľmi teším no budem si na ňu musieť nájsť čas. Posledná kniha za január je Lov. Natalie sa kniha veľmi páčila takže preto som sa rozhodol že si ju musím prečítať. 
Teraz knihy za február. Všetky budú z už spomínaného lacného kníhkupectva. Ako som sa tak prehraboval v škatuliach s vraj poškodenými knihami som tam zbadal Mesto popola čo je druhý diel série Nástroje smrteľníkov. Cassie je úžasná autorka a začal som čítať aj túto sériu cez všetky moje výhrady a celkom sa mi to páči. Zatiaľ mám prečítaný iba prvý diel a na tento druhý sa už chystám. 
Potom som tam narazil na knihu Serafína - Skrytá tvár. O tejto knihe som moc nepočul ale vedel som že je to o drakoch. Taktiež som ju tam našiel za super cenu takže som si ju zobral. 

Posledné tri knihy ktoré som si kúpil je jedna réria. Vlci z Mercy Falls je trilógia o vlkoch a na prvý diel je už na blogu recenzia. Dieli sa volajú Triaška, Váhanie a Navždy. Prvý diel sa mi veľmi páčil takže som si šiel kúpiť aj ďalšie dva dieli. Druhý diel sa chystám prečítať ešte teraz v marci takže sa teším. 








Dúfam že sa vám moje nové knihy páčili a ak ste už nejakú čítali tak mi napíšte či sa vám páčili. A koľko kníh ste si stihli kúpiť vy? Šetrili ste alebo ste míňali peniaze podobne ako ja? :D 

4 komentáre:

  1. Do knižnice ti pribudli veľmi pekné kúsky. Mne za január a február pribudli len tri knihy. Teším sa na recenziu na Rudú královnu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. :) Tri sú podla mňa dobre nie ako ja. Stále len míňať peniace na knihy. :D Ja som hlavne zvedaví či sa dostanem k napísaniu tej recenzie :D :D

      Odstrániť
  2. Krásné přírůstky! Moc se mi líbí obálka Města z popela!
    fiamorisrunning.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť