streda 14. októbra 2015

Mojich 5 obľúbených seriálov - Mildo

Napadlo ma, že by som mohol spraviť ďalší článok na tému seriáli. A tak so sa rozhodol, že by som vás mohol zoznámiť s mojimi piatimi obľúbenými seriálmi. Pozerám ich síce viac ale myslím, že do jedného článku ich bude stačiť 5.
Ak by ste potom chceli ešte jeden článok ako pokračovanie napíšte do komentára. Pôjdem od piateho miesta až po prvé. Tak začneme.

5.miesto
Tu som vybral seriál ktorý mám síce rád ale k dokonalosti mu dačo chýba. Je to seriál American Horror Story. Je určite veľa fanúšikov tohto seriálu a ja patrím k nim. Tento seriál je proste super a už teraz sa začala vysielať piata séria. Zaujímave na tomto seriáli je to že každá séria rovná sa iný príbeh. A to je proste super. Ak máte radi horory tak je to pre vás ako stvorené. Chcel som vám napísať o čom to vlastne je ale keďže je každá séria o niečom inom tak sa to nedá. 


4.miesto
Na štvrtom mieste je u mňa seriál Scream Queens. Viem. Síce tento seriál ešte len začal a má len 5 dielov, ale je strašne moc super a mňa to nehorázne baví. Ja proste milujem hororové seriáli a tento k nim určite patrí. 
O seriáli:  Seriál se zaměřuje na sesterství Kappa na Wallacské univerzitě, které vede Chanel Oberin . Sesterství však ohrožuje děkanka Cathy Munsch, která jej chce zrušit. Nastávající události zavedou postavy o 20 let zpět k tajemné vraždě na univerzitě a spolu s odhalením tajemství o vraždě se vrací i Červený ďábel.

3.miesto
Sem patrí seriál už s trošku inou tématikou ako vraždy atď. Sem patrí seriál Teen Wolf ktorý už poznáte z môjho prvého článku o seriáloch. Tento seriál je fakt strašne moc dobrý určite ho odporúčam všetkým milovníkom fantasy. Je to o vlkolakoch a aj trochu iných druhov vlkolakov. No proste super. 
O seriáli: Vlčí mládě je napínavé drama o proměně a zakázané lásce současných teenagerů. Jde o svěží a odlišný pohled na stejnou látku jako ve filmu Školák vlkodlak z roku 1985 s Michaelem J. Foxem.
Šestnáctiletý Scott McCall, věčný outsider ignorovaný okolím, touží po alespoň minimálním uznání, které by jej vytrhlo z každodenní středoškolské anonymity. Když se jedné noci přidává v lesích k policejnímu pátrání po mrtvém těle, setkává se v temnotě s tajemným tvorem. Je pokousán a jen zázrakem vyvázne živý. Další den jej však ve škole čeká překvapení – z plachého outsidera se stane vlkodlak... a jeho život už nikdy nebude jako předtím.

2.miesto
Tu pridávam zase seriál s hororovou tématikou. Čo už so mnou. Je to seriál Scream. Možno niektorý z vás vedia že boli aj filmy ale toto je ako keby nové spracovanie a je to strašne moc dobré. Zatiaľ je len jedna séria a čakám na druhú ktorá neviem kedy presne bude ale mala by byť. A verte mi že veľkolepé odhalenie bude fakt nečakané. 
O seriáli:  Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda 
něco společného s dávným zabitím sériového vraha?


1.miesto

Poprosím potlesk pre tento pre mňa najdokonalejší seriál.... The 100!!! Ach. To je niečo fakt mega úžasné a priam dokonalé. Viem je aj kniha ale po pozretí prvej série seriálu som o tom ani nevedel. Kniha je možno aj lepšia ale proste ja som sa do tohto seriálu neskutočne zamiloval a odporúčam ho úplne všetkým. Fakt mega. 
O seriáli:  Lidstvo bylo zničeno nukleární válkou, která vyhubila téměř vše živé na planetě. Nyní skoro po sto letech je vyslána expedice čítající stovku mladistvých delikventů, aby zjistili jestli je Země znovu obyvatelná. ( Viem strašne krátky popisok ale mne sa o tom písať nechce) 

Dúfam že sa vám tento článok bude páčiť a napíšte do komentára že čo sledujete vy a že či chcete ešte ďalší článok s podobnou tématikou. 

Mildo

4 komentáre:

  1. American Horror Story som videla celú 1.sériu a nejaké diely z tých ďalších :) rozhodne mindblowing seriál! Teen Wolf som tiež videla 1.sériu, ale neviem, akosi ma to omrzelo. Na The 100 sa chystám už dlhú dobu, no čítala som knihu, ktorá bola v pohode... Môj najobľúbenejší seriál je rozhodne Mr Robot, ktorého téma je dosť nezvyčajná ale naozaj stojí za to :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Mr Robot som sa chcel tiež pustiť no neviem kedy sa do toho pustím. V Teen Wolf určite pokračuj. Prvá séria nič moc ale potom sa to rozbehlo.

      Odstrániť
    2. Potom napíš, čo si o Mr Robot myslíš :) hej, počula som samé chvály, tak možno raz v tom budem pokračovať...

      Odstrániť