nedeľa 6. decembra 2015

Knižný Advent | Wishlist - Mildo

Takže som sa rozhodol že aj ja sa zapojím do Knižného adventu ktorý spustil Adrián z blogu Universe Of Wonderful Books. Veľmi ma to zaujalo a tak som sa rozhodol že sa aj ja zapojím. Natalie už svôj článok napísala a môžete ho nájsť TU. Je tam všetko potrebné o celom tomto knižnom advente, takže si to pozrite u nej nech to nemusím písať znovu. Kedže je 6. decembra, začiatok knižného adventu, tak tu mám pre vás vianočný wishlist. Za tieto Vianoce chcem len knihy a je ich dosť. Dám ich sem asi 10 a to z nich dostanem možno len polovicu. Tak ideme nato!









Asi úplne najviac by som chcel Piatu vlnu. Kniha ma veľmi zaujala a v januári bude na ňu film a na ten sa strašne teším tak preto by som chcel mať ešte pred tým prečítanú knihu. Ďalej už dlhšie chcem knihu Čo sa stalo Mare Dyerovej. Natalie ju strašne chválila že je to super knižka a tak by som si ju chcel prečítať aj ja. Zaujala ma už aj svojou krásnou obálkou ale aj anotáciou.






Ďalej by som chcel dokončiť série ktoré mám už dlhšie rozčítané. Nie zasa tak úplne dokončiť ale skôr pokračovať. Už dlhšie chcem knihu Fenomén. Kedže prvý diel sa mi veľmi páčil a ešte stále som sa nedostal k pokračovaniu tak som si povedal že teraz je ten správny čas. A potom by som chcel ešte pokračovať s knihou Som zlomená. Tu je to rovnako ako s predošlou knihou. Prvý diel sa mi veľmi páčil a už by to chcelo pokračovanie.



Potom by som doma uvítal aj túto knihu. Je to tretí diel Upírskej Akadémie. Síce ešte nemám dočítaný druhý diel už teraz viem že ju budem chcieť čítať. Ja som sa tak trošku do tejto série zamiloval.
Už dlhšie pozerám po knihe Draki. Milujem drakov a to že sa ľudia dokážu meniť na drakov ma veľmi zaujalo a od vtedy moje srdiečko po tejto knihe túži. Dúfam že sa podarí a že ježiško vie že som určite poslúchal (sam tomu neverím) a dopraje mi ju.





Teraz už skôr také knihy ktoré by mi nevadili až tak moc keby som ich nedostal. prvou knihou je kniha Fanúšička. Celkom sa mi páčila kniha Eleanor a Park a tak som si povedal že by som mohol vyskúšať aj ďalšiu knihu od tejto autorky. Kniha Škola dobra a zla tiež nevyzerá zle a tak by som si ju chcel prečítať. Veľmi ma zaujíma či je to vážne také dobré ako všetci hovoria.








Ďalšou knihou po ktorej moje srdiečko už dlhšie túži je kniha Dedička. Poznám ľudí ktorým sa táto séria veľmi páči a mňa celkom zaujala no stále som sa nevedel dokopať k tomu aby som si ju kúpil. Tak uvidíme. A poslednou knihou je kniha Upírske denníky. Konkrétne by som chcel druhý diel pretože mám doma 1,3 a 4 a už by som chcel konečne aj ten druhý.









Tak a to by bolo asi všetko k tomu čo by som chcel na Vianoce. Je toho veľa a ja dúfam že aspoň polovicu z toho dostanem. Dúfam že sa vám môj výber kníh páčil a ak ste už nejaké čítali tak napíšte či sa vám páčili.

Mildo


5 komentárov:

  1. Trilógia o Mare Dayerovej je moja obľúbená, Piata vlna je epická kniha a pre mňa menšia srdcovka, Dedička sa mi veľmi páčila, ale je to trošku slabšie, ale rozhodne odporúčam. Mňa osobne dosť sklamala kniha Fangirl, tak neviem ako sa bude tebe páčiť, ak ju budeš čítať :) Ale rozhodne dobrý výber kníh :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Knihu dedička,by som si chcela aj ja prečítať,ale nemám ju teraz,že úplne v mojom "wishliste",ale určite si ju chcem prečítať :)...Fanúšičku som už čítala,páčila sa mi,ale nebolo to nič extra,viac sa mi páčila Eleanor a Park :)

    OdpovedaťOdstrániť